On line hulp 

Diensten

De volgende on line hulp is mijn psychologische adviesdienst als psychotherapeut. Je mailt om advies en dan verzoek ik via enkele vragen om verheldering. Dit is gratis. Dan vervolgen we via mail, of via skype, of we maken ergens een afspraak, of ik verwijs je naar een betrouwbare therapeut. Gaan we samen verder, dan overleggen we nu wat jij kunt betalen.

  • Advies. Contact is meestal kortdurend maar wel met behoud van diepte. Over die methode meer op deze site
  • Supervisie, leertherapie is ook mogelijk op aanvraag. Ik ben ook bereid naar je toe te komen. Ik ben gecertificeerd Pesso-psychotherapeut en ook mag ik leertherapie geven. Je kunt ook moet collega’s mij inhuren voor een leertherapie in Nl of in Spanje. Meer info over mij
  • Droom-scoringslijstje. Om je dromen beter te leren onthouden. Gratis. Haal op via deze link. 
  • Je droom laten analyseren.  Stuur mij 5 ingevulde droomscoringslijstjes en voor 45 euro geef ik je een analyse van je dromen en mogelijk inzicht en betekenis en advies. Meer info

    Diensten vervolg

  • Macho/femiscore – meting van jouw te stereotiep mannenlijk of vrouwelijk denken en handelen. Gratis. Meer info
  • Lezingen/workshops  – over seksualiteit, mannen, studentenproblemen, innovaties psychotherapie, grenzen psychotherapie en spiritualiteit
  • Dagvoorzitter – ervaring met vergadertechniek en voorzitterschap van grote groepen
  • Hulp om met de computer te leren mailen en skypen – alleen voor ouderen, die in Groningen-zuid en Hoornsemeer wonen. Gratis

Voor kopen van publicaties en andere producten, zie 

CONTACT

louis.sommeling@gmail.com

Voor mogelijke betalingen. Bedrag naar NL60TRIO 0390 411 833 tnv l.sommeling, groningen

Print Friendly, PDF & Email